WELKOM BIJ

People's Business Support

WELKOM BIJ

People's Business Support

Zoek vacatures

Kandidaat Int Senior Proces Manager

CPBPO5815
geen
popularity
man
Procesmanager; Freelancer; Senior Marketing
6
19-7-2024 20:43
Zuid-Holland, WO, Bouwkunde, Senior
jagreen
1-6-2020
0.45
Op zoek naar: de bekende speld in de hooiberg: projectmanagement voor grote complexe opdrachten, zowel bij profit als bij non-profit organisaties. Vaardigheden: sterk in analyse, procesmanagement en coaching. Sociale domein,Retail met name in de non-food. De grootste uitdaging: procesmanagement met nadruk op analyse Omschrijving: sportieve 60-er, actief in de politiek, reis graag met name naar de grote steden. Lees veel, schrijf zelf ook (mijn vader was een dichter).
U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.

Bekijk hier onze
TOPvacatures

Ben jij een technisch professional en serieus op zoek naar een internationale uitdaging?
Via ons kom je ergens!

 

Vacatures  Meld je aan

Over PBS

Als detacheringsbureau voor het buitenland staat jouw belang bij ons voorop: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw buitenlandse avontuur sláágt. Dat je daar goed presteert en je prettig voelt.

Want daarmee dienen we ook het belang van onze klanten. Niemand heeft er iets aan als je na een paar weken alweer thuiszit omdat er geen ‘klik’ was.

Wij kennen onze klanten, het project en het land. Want daar zijn we persoonlijk op bezoek geweest. En we zorgen dat we jou kennen. Zo zijn we meesters in matchmaking.

Verder lezen over ons…

Onze klanten
Eclipse Combustion B.V. ACGC Arabian Castles for General Contracting Co., LLC CBRE GWS Integrated Facility Management B.V. Bouwbedrijf Bolten B.V. Vos Projectontwikkeling B.V. BRUSH Electrical Machines Ltd. BHS OTYS Recruiting Technology Nakheel PJSC AL OSAIS Contracting Co..
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.